VENTILACIÓ

 La ventilació d'un local pot ser natural o forçada. Es considera ventilació natural quan no es necessita energia artificial per aconseguir la renovació de l'aire, aquesta s'aconsegueix deixant obertures en un local (portes, finestres, etc.). La ventilació forçada s'aconsegueix utilitzant ventiladors.  A Brinstal Instal·lacions Andorra disposem d'una àmplia gamma de ventiladors de marques comercials que compleixen totes les normatives d'Andorra i la CE. Demani més informació.  La ventilació natural és suficient quan en el local no hi ha més focus contaminants que les persones que l'ocupen. El principal inconvenient de la ventilació natural és la dificultat de regulació. En contra, la ventilació forçada permet un control regulable a cada situació.  Podem Classificar la ventilació forçada en dos tipus:  Ventilació ambiental o general. Ventilació Localitzada.

La ventilació d’un local pot ser natural o forçada. Es considera ventilació natural quan no es necessita energia artificial per aconseguir la renovació de l’aire, aquesta s’aconsegueix deixant obertures en un local (portes, finestres, etc.). La ventilació forçada s’aconsegueix utilitzant ventiladors.

A Brinstal Instal·lacions Andorra disposem d’una àmplia gamma de ventiladors de marques comercials que compleixen totes les normatives d’Andorra i la CE. Demani més informació.

La ventilació natural és suficient quan en el local no hi ha més focus contaminants que les persones que l’ocupen. El principal inconvenient de la ventilació natural és la dificultat de regulació. En contra, la ventilació forçada permet un control regulable a cada situació.

Podem Classificar la ventilació forçada en dos tipus:

Ventilació ambiental o general.
Ventilació Localitzada.