MANTENIMENT INTEGRAL

Brinstal Instal·lacions i manteniments 24 hores Manteniment urgent Andorra realitza el manteniment integral de les principals empreses i/o particular, botigues, despatxos, bars, restaurants, apartaments i hotels, sigui aplicant un manteniment correctiu o bé preventiu. Els nostres tècnics especialitzats s'encarreguen de les diferents reparacions que puguin sorgir en la maquinària i/o en les instal·lacions de la seva empresa a Andorra. Som els especialistes a Andorra en el manteniment comercial i industrial, sent capaços de suportar reparacions de gran envergadura. Però sobre tot el servei a particulars de tot el Principat d'Andorra, des de Sant Júlia de Lòria al Pas de la Casa. Capacitat de resposta immediata: solucionem urgències les 24 hores de manera ràpida i eficient. Brinstal Instal·lacions ofereix serveis a organismes i entitats públiques, realitzant el manteniment d'instal·lacions i maquinària. Brinstal Instal·lacions i manteniments 24 hores Manteniment urgent Andorra té molt en compte la seguretat en els diferents llocs de treball, adaptant les instal·lacions de les empreses a la normativa legal vigent en protecció de riscos laborals. Totes les activitats realitzades per Brinstal Instal·lacions i manteniments 24 hores Manteniment urgent Andorra estan enfocades a mantenir en òptimes condicions les instal·lacions dels nostres clients i de casa seva.

Brinstal Instal·lacions i manteniments 24 hores Manteniment urgent Andorra realitza el manteniment integral de les principals empreses i/o particular, botigues, despatxos, bars, restaurants, apartaments i hotels, sigui aplicant un manteniment correctiu o bé preventiu. Els nostres tècnics especialitzats s’encarreguen de les diferents reparacions que puguin sorgir en la maquinària i/o en les instal·lacions de la seva empresa a Andorra. Som els especialistes a Andorra en el manteniment comercial i industrial, sent capaços de suportar reparacions de gran envergadura. Però sobre tot el servei a particulars de tot el Principat d’Andorra, des de Sant Júlia de Lòria al Pas de la Casa.
Capacitat de resposta immediata: solucionem urgències les 24 hores de manera ràpida i eficient. Brinstal Instal·lacions ofereix serveis a organismes i entitats públiques, realitzant el manteniment d’instal·lacions i maquinària.
Brinstal Instal·lacions i manteniments 24 hores Manteniment urgent Andorra té molt en compte la seguretat en els diferents llocs de treball, adaptant les instal·lacions de les empreses a la normativa legal vigent en protecció de riscos laborals. Totes les activitats realitzades per Brinstal Instal·lacions i manteniments 24 hores Manteniment urgent Andorra estan enfocades a mantenir en òptimes condicions les instal·lacions dels nostres clients i de casa seva.